torstai 29. toukokuuta 2008

KISS, My Garden!


Jotta keski-ikä ei ihan veisi mukanaan ja ainoa ajanviete olisi kyykkiä takapihalla, piti käydä ihailemassa suuren maailman valoshowta ja ihmenaamioita sekä hallillista faniporukkaa.


Siis, mammat ja papat eli minä, Mies ja ystäväpariskunta kävimme saamassa hiukan uutta potkua Hartwall-areenalla toissailtana.


Täytyy vaan ihailla, että 35 vuotta joku jakssa ja yleensä pystyy veivaamaan showbisneksessä mukana. Oli semmoinen spektaakkeli, tuskin tulevat enää toisten (käytännössä siis kolmatta kertaa) Suomeen.Jaa, miten tämä liittyy puutarhahoitoon?


No, ehkä siten kuin vanha kiinalainen sananlasku: "Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, ja ei sekään ole niin tarkeää!"


Joskus unohtuu tässä touhussa se nautintapuoli, kun on niin paljon puuhasteltavaa. Pitää ottaa sellainen slow-elämäntyyli puutarhan suhteen, että nauttii kukasta kerrallaan esimerkiksi samalla kun kastelee tietäen, että hommat ei pihalla lopu.


Epäilen muuten, että Mieskin hiukan on lämmennyt tälle puutarhahommalle. Se on tällä viikolla mm. nyhtänyt voikukkia, kastellut pensaanalusia. No, onhan se ajellut nurmikkoa ja trimmerillä siistinyt paikkoja aiemminkin. Mutta muuten sen puutarhanhoito on ollut enemmän hymähtelyä mun touhuille.




Ei kommentteja: