maanantai 19. lokakuuta 2009

Kausi 2009 puikoissa? Katse kauteen 2010!

Kyllä se talvi tekee tuloaan! Useampana aamuna on maa jo ollut kuurassa.

Varastoprojekti eteni vaiheeseen, jossa sain ovenkin maalattua kertaalleen, mutta maalausilmat ovat niin tiukilla, että jätän loput ensi kevääseen. Rapsutin eilet teippijämät ikkunasta ja laitoin ristikon paikoilleen.

Levitin pikapikaa syyslannat penkkeihin, liekö siitä enää hyötyä? Mutta koko syyskuu ja alku lokakuusta on mennyt maalausilmojen kyttäyksessä ja valoisan ajan opitimoinnissa, että saisin homman valmiiksi.

Mutta pakko on pakko! Sisäkausi koittaa ja voin ehkä hyvällä omallatunnolla siirtyä sisäurheiluun siis joka mun kohdalla tarkoittaa korujen tekoa, askartelua ja muuta haaveilua, vaikka puutarhakirjojen ja blogien lukua (vihdoinkin). (tervetuloa toisen blogini lukijaksi www.bymaya.blogspot.com)

Asiat ja tavoitteet on kirjattu ensi kautta varten ( ja muutama pikkumukula hivutettu taas penkkeihin), joten ei muuta kuin jänissuojat pensaille. Ja villasukat jalkaan!


Toivotan lukijoilleni hyvää puutarhasuunnittelukautta! Kerätään voimia uuden kauden varalle!

(Niin kuvassa on yksi viikonlopun askartelu eli decoupagella koristeltu pikkukukkaruukku, jonka tosin taidan viedä töihin kynäkaukaloksi...muistuttamaan kesästä).


Nähdään keväällä, kun haravat saa ottaa taas esiin!

Ei kommentteja: